Life "MY" style logó

Rólam

fekete fehér lény rajz avatarKorábban is szerkesztettem oldalakat a G-Portálon, azóta már elmúlt ez a gyermeki rajongás, épp ezért is hagytam abba bő két évre a szerkesztgetést. Blognak sem ez az első próbálkozásom, épp ezért ha körül nézel az oldalon, rájössz, hogy ez nem megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó blog, hanem az én birodalmam, és maga az oldal is azért jött létre, hogy megosszam a véleményem.

Most írhatnék egy regényt önmagamról, de rájöttem, hogy nem az igazságot írnám. Önértékelési problémám és testképzavarom van, habár ezen próbálok változtatni. Ebből adódik, hogy csak bejegyzéseim alapján tudtok megismerni.

Roni vagyok, egy környezetvédő, katolikus lány. Egy vidéki kisvárosban élek, távol a főváros zajától egy kertes házban. Hosszú, barna hajú; átlagos kinézetű; és szemüveges vagyok, habár a legtöbb képen nem szokott rajtam lenni. Szeretek uralkodni és élvezem a megtisztelést, magyarul önző ember vagyok. Szeretek rajzolni, énekelni, zenélni, kritizálni, és mindegyikben van is tehetségem. Emellett élvezem, ha fejleszthetem magam, de nem szimpatizálok az új dolgokkal. Mindenkinek próbálok segíteni, de túl könnyen zavarba jövök, ezért csak a háttérből tudok. Jelenleg azzal töltöm az időmet, hogy jobban megismerjem magam és az utam. És persze, úgy, mint mindenki, én is nagyon élvezem a függetlenséget. Végtelenül türelmetlen és lusta ember vagyok, de szeretem a rendet az életemben. Magamat visszahúzódó, paranoiás embernek tartom, de elég reálisnak is. A szókimondó, őszinte énemet nem szokták könnyen kihúzni belőlem, de az is én vagyok, pont, mint nyughatatlan "projektmérnök" részem. Figyelem a horoszkópom, de az életemet azért nem bíznám rá. Egy kis érdekességként egy napon születtem Rowan Atkinson-nal, a kínai csillagjegyem pedig patkány. Harmadik lányként születtem és két angyali macska tulajdonosa is vagyok, akiket kiskoruk óta nem tudtam megnevelni.

Nem voltam népszerű az általános iskolában, de nem is szürke egér, már akkor túlfejlődött a személyiségem. Furának tartanak, mert az is vagyok. Szeretnék egyszer a saját főnököm lenni logopédia vagy pszichológia szakon, mert úgy érzem, ehhez van elhivatottságom, és így segíthetek azoknak, akiknek szükségük van rá.

Ask

 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!