Life "MY" style logó

Rólam

fekete fehér lény rajz avatarKorábban is szerkesztettem oldalakat a G-Portálon, azóta már elmúlt ez a gyermeki rajongás, épp ezért is hagytam abba bő két évre a szerkesztgetést. Blognak sem ez az első próbálkozásom, épp ezért ha körül nézel az oldalon, rájössz, hogy ez nem megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó blog, hanem az én birodalmam, és maga az oldal is azért jött létre, hogy megosszam a véleményem.

Most írhatnék egy regényt önmagamról, de rájöttem, hogy nem az igazságot írnám. Önértékelési problémám és testképzavarom van, habár ezen próbálok változtatni. Ebből adódik, hogy csak bejegyzéseim alapján tudtok megismerni.

Roni vagyok, egy környezetvédő, katolikus lány. Egy vidéki kisvárosban élek, távol a főváros zajától egy kertes házban. Hosszú, barna hajú; átlagos kinézetű; és szemüveges vagyok, habár a legtöbb képen nem szokott rajtam lenni. Szeretek uralkodni és élvezem a megtisztelést, magyarul önző ember vagyok. Szeretek rajzolni, énekelni, zenélni, kritizálni, és mindegyikben van is tehetségem. Emellett élvezem, ha fejleszthetem magam, de nem szimpatizálok az új dolgokkal. Mindenkinek próbálok segíteni, de túl könnyen zavarba jövök, ezért csak a háttérből tudok. Jelenleg azzal töltöm az időmet, hogy jobban megismerjem magam és az utam. És persze, úgy, mint mindenki, én is nagyon élvezem a függetlenséget. Végtelenül türelmetlen és lusta ember vagyok, de szeretem a rendet az életemben. Magamat visszahúzódó, paranoiás embernek tartom, de elég reálisnak is. A szókimondó, őszinte énemet nem szokták könnyen kihúzni belőlem, de az is én vagyok, pont, mint nyughatatlan "projektmérnök" részem. Figyelem a horoszkópom, de az életemet azért nem bíznám rá. Egy kis érdekességként egy napon születtem Rowan Atkinson-nal, a kínai csillagjegyem pedig patkány. Harmadik lányként születtem és két angyali macska tulajdonosa is vagyok, akiket kiskoruk óta nem tudtam megnevelni.

Nem voltam népszerű az általános iskolában, de nem is szürke egér, már akkor túlfejlődött a személyiségem. Furának tartanak, mert az is vagyok. Szeretnék egyszer a saját főnököm lenni logopédia vagy pszichológia szakon, mert úgy érzem, ehhez van elhivatottságom, és így segíthetek azoknak, akiknek szükségük van rá.

Ask

 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás