Life "MY" style logó

Rólam

fekete fehér lény rajz avatarKorábban is szerkesztettem oldalakat a G-Portálon, azóta már elmúlt ez a gyermeki rajongás, épp ezért is hagytam abba bő két évre a szerkesztgetést. Blognak sem ez az első próbálkozásom, épp ezért ha körül nézel az oldalon, rájössz, hogy ez nem megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó blog, hanem az én birodalmam, és maga az oldal is azért jött létre, hogy megosszam a véleményem.

Most írhatnék egy regényt önmagamról, de rájöttem, hogy nem az igazságot írnám. Önértékelési problémám és testképzavarom van, habár ezen próbálok változtatni. Ebből adódik, hogy csak bejegyzéseim alapján tudtok megismerni.

Roni vagyok, egy környezetvédő, katolikus lány. Egy vidéki kisvárosban élek, távol a főváros zajától egy kertes házban. Hosszú, barna hajú; átlagos kinézetű; és szemüveges vagyok, habár a legtöbb képen nem szokott rajtam lenni. Szeretek uralkodni és élvezem a megtisztelést, magyarul önző ember vagyok. Szeretek rajzolni, énekelni, zenélni, kritizálni, és mindegyikben van is tehetségem. Emellett élvezem, ha fejleszthetem magam, de nem szimpatizálok az új dolgokkal. Mindenkinek próbálok segíteni, de túl könnyen zavarba jövök, ezért csak a háttérből tudok. Jelenleg azzal töltöm az időmet, hogy jobban megismerjem magam és az utam. És persze, úgy, mint mindenki, én is nagyon élvezem a függetlenséget. Végtelenül türelmetlen és lusta ember vagyok, de szeretem a rendet az életemben. Magamat visszahúzódó, paranoiás embernek tartom, de elég reálisnak is. A szókimondó, őszinte énemet nem szokták könnyen kihúzni belőlem, de az is én vagyok, pont, mint nyughatatlan "projektmérnök" részem. Figyelem a horoszkópom, de az életemet azért nem bíznám rá. Egy kis érdekességként egy napon születtem Rowan Atkinson-nal, a kínai csillagjegyem pedig patkány. Harmadik lányként születtem és két angyali macska tulajdonosa is vagyok, akiket kiskoruk óta nem tudtam megnevelni.

Nem voltam népszerű az általános iskolában, de nem is szürke egér, már akkor túlfejlődött a személyiségem. Furának tartanak, mert az is vagyok. Szeretnék egyszer a saját főnököm lenni logopédia vagy pszichológia szakon, mert úgy érzem, ehhez van elhivatottságom, és így segíthetek azoknak, akiknek szükségük van rá.

Ask

 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!