Life "MY" style logó

Blog

Szeretett Játékaim

2020.04.14. 08:50

Ma szeretnék egy kiskaput nyitni afelé, hogy megismerjétek az ízlésem. Jelzem ez az én véleményem erről az 3 alkalmazásról. Azt nem tudom, hogy IOs-on elérhetőek-e, de az androidosoknak biztos.

1.Tile Craft
"Volt, hogy órákon át próbálkoztam.˛˛
Szerintem ez egy logika és megfigyelő-képesség fejlesztő app. Szemfülesnek és figyelmesnek kell lenni, ahhoz, hogy befejezhessük a pályát. Én most 261. pályánál tartok, és amennyire nem megy, épp annyira tetszik a játék. Igaz kívülről nem tűnik túl érdekesnek, de amint elkezdünk játszani vele, le se tudjuk tenni. És igen. Egy reklámban láttam, pedig mindig azt hittem, hogy azért reklámoznak egy applikációt, mert béna és így akarják eladni, pedig ez nagyon jó.
2.Nonogram
"Vigyáztam, nehogy elrontsam, még Stylus-pent is használtam hozzá.˛˛
Szerintem ez is logika és megfigyelő-képesség fejlesztő app. Habár itt is csak a jó megfigyelők remekelnek, sokat kellett gyakorolnom, néha legkönnyebbnek tűnő pálya is kifogott rajtam. Tényleg megtanultam, hogy ami a legkönnyebbnek néz ki, az az egyik legnehezebb. Ajánlom a Classic módot, a jobb sarokban lehet átállítani.
3.Game of Sultans
"Függő lettem?!˛˛
Ez egy stratégiai játék, jelenleg a szerverem rangsorán a 1161. helyen állok. Szóval van hová fejlődnöm. Áradozhatnék bármeddig, de úgy gondolom felesleges. Próbáljátok ki!
Ha szeretnél egy kis kezdő ajándékot kapni, a szerver-választós részt ugorjátok át (ha tudjátok), és a játék jobb felső sarkában a 'Benefits'- re kattintsatok. Ott a 4. menüt, az 'Invite Friends'-et válasszátok, majd lejjebb az 'Accept'-et. Az 'Enter invite code' részbe írjátok be ezt: 2hnecgh5wx3u . És máris megkapjátok a jutalmat.

Roni

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!