Life "MY" style logó

Blog

Szeretett Játékaim

2020.04.14. 08:50

Ma szeretnék egy kiskaput nyitni afelé, hogy megismerjétek az ízlésem. Jelzem ez az én véleményem erről az 3 alkalmazásról. Azt nem tudom, hogy IOs-on elérhetőek-e, de az androidosoknak biztos.

1.Tile Craft
"Volt, hogy órákon át próbálkoztam.˛˛
Szerintem ez egy logika és megfigyelő-képesség fejlesztő app. Szemfülesnek és figyelmesnek kell lenni, ahhoz, hogy befejezhessük a pályát. Én most 261. pályánál tartok, és amennyire nem megy, épp annyira tetszik a játék. Igaz kívülről nem tűnik túl érdekesnek, de amint elkezdünk játszani vele, le se tudjuk tenni. És igen. Egy reklámban láttam, pedig mindig azt hittem, hogy azért reklámoznak egy applikációt, mert béna és így akarják eladni, pedig ez nagyon jó.
2.Nonogram
"Vigyáztam, nehogy elrontsam, még Stylus-pent is használtam hozzá.˛˛
Szerintem ez is logika és megfigyelő-képesség fejlesztő app. Habár itt is csak a jó megfigyelők remekelnek, sokat kellett gyakorolnom, néha legkönnyebbnek tűnő pálya is kifogott rajtam. Tényleg megtanultam, hogy ami a legkönnyebbnek néz ki, az az egyik legnehezebb. Ajánlom a Classic módot, a jobb sarokban lehet átállítani.
3.Game of Sultans
"Függő lettem?!˛˛
Ez egy stratégiai játék, jelenleg a szerverem rangsorán a 1161. helyen állok. Szóval van hová fejlődnöm. Áradozhatnék bármeddig, de úgy gondolom felesleges. Próbáljátok ki!
Ha szeretnél egy kis kezdő ajándékot kapni, a szerver-választós részt ugorjátok át (ha tudjátok), és a játék jobb felső sarkában a 'Benefits'- re kattintsatok. Ott a 4. menüt, az 'Invite Friends'-et válasszátok, majd lejjebb az 'Accept'-et. Az 'Enter invite code' részbe írjátok be ezt: 2hnecgh5wx3u . És máris megkapjátok a jutalmat.

Roni

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!