Life "MY" style logó

Blog

Egoista vagy empatikus

2020.04.08. 14:46
Címkék: Barátok

Van egy szívemnek kedves rokonom, és neki egy már-már családtagként kezelt barátnője. Tökéletesen ellentétek, de kiegészítik egymást. A folyamatosan pörgő, beszédes, kíváncsi, aki mindig boldog; és az ő csendes, elnyomott, nem túl központi barátnője. Néha balettelőadást tartottak az előszobában. A koreográfia pedig mindig Dorottyát, a rokont emelte ki. 1/3 2/3 arányban ő ismételte mozdulatait a szőnyeg közepén. Ezt is úgy értük el, hogy tánctanárként forogtunk körülöttük. Habár ez az arány elég nagy Dori részére, a tánctudását illetően még van hova fejlődnie, bár nem várható el tőle, hogy sztártáncos legyen. Viszont Lili, a barátnője sem az a kiköpött háttértáncos.

És nekem fáj a legjobban ezt mondani, de Dori a tipikus gyermekkori egoizmus mintapéldánya. Olyan szinten nyomja el Lilit, hogy már én érzem magam kínosan és Lili akármennyire empatikus és elfogadó ez már több a soknál. Ő az empátia bio modellje, nem zavarja, vagy legalábbis nem mutatja ki, ha nem ő van a középpontban. Az sem, ha épp egy énközpontú ember dirigál neki. Amennyire ellentétek, épp annyire vonzzák egymást. Ha tudják, hogy a másik otthon van, kész szenvedés kivárni, míg találkozhatnak, mert egymásért nyavalyognak. Bármennyire érdekes, az ellentétek tényleg vonzzák egymást. És bármennyire nehéz kimondanom, és akármennyire dühít ők tényleg a legtökéletesebb páros és ők tényleg a másik életének középpontjai.

Roni

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)