Life "MY" style logó

Blog

Egoista vagy empatikus

2020.04.08. 14:46
Címkék: Barátok

Van egy szívemnek kedves rokonom, és neki egy már-már családtagként kezelt barátnője. Tökéletesen ellentétek, de kiegészítik egymást. A folyamatosan pörgő, beszédes, kíváncsi, aki mindig boldog; és az ő csendes, elnyomott, nem túl központi barátnője. Néha balettelőadást tartottak az előszobában. A koreográfia pedig mindig Dorottyát, a rokont emelte ki. 1/3 2/3 arányban ő ismételte mozdulatait a szőnyeg közepén. Ezt is úgy értük el, hogy tánctanárként forogtunk körülöttük. Habár ez az arány elég nagy Dori részére, a tánctudását illetően még van hova fejlődnie, bár nem várható el tőle, hogy sztártáncos legyen. Viszont Lili, a barátnője sem az a kiköpött háttértáncos.

És nekem fáj a legjobban ezt mondani, de Dori a tipikus gyermekkori egoizmus mintapéldánya. Olyan szinten nyomja el Lilit, hogy már én érzem magam kínosan és Lili akármennyire empatikus és elfogadó ez már több a soknál. Ő az empátia bio modellje, nem zavarja, vagy legalábbis nem mutatja ki, ha nem ő van a középpontban. Az sem, ha épp egy énközpontú ember dirigál neki. Amennyire ellentétek, épp annyire vonzzák egymást. Ha tudják, hogy a másik otthon van, kész szenvedés kivárni, míg találkozhatnak, mert egymásért nyavalyognak. Bármennyire érdekes, az ellentétek tényleg vonzzák egymást. És bármennyire nehéz kimondanom, és akármennyire dühít ők tényleg a legtökéletesebb páros és ők tényleg a másik életének középpontjai.

Roni

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!