Life "MY" style logó

Blog

Egoista vagy empatikus

2020.04.08. 14:46
Címkék: Barátok

Van egy szívemnek kedves rokonom, és neki egy már-már családtagként kezelt barátnője. Tökéletesen ellentétek, de kiegészítik egymást. A folyamatosan pörgő, beszédes, kíváncsi, aki mindig boldog; és az ő csendes, elnyomott, nem túl központi barátnője. Néha balettelőadást tartottak az előszobában. A koreográfia pedig mindig Dorottyát, a rokont emelte ki. 1/3 2/3 arányban ő ismételte mozdulatait a szőnyeg közepén. Ezt is úgy értük el, hogy tánctanárként forogtunk körülöttük. Habár ez az arány elég nagy Dori részére, a tánctudását illetően még van hova fejlődnie, bár nem várható el tőle, hogy sztártáncos legyen. Viszont Lili, a barátnője sem az a kiköpött háttértáncos.

És nekem fáj a legjobban ezt mondani, de Dori a tipikus gyermekkori egoizmus mintapéldánya. Olyan szinten nyomja el Lilit, hogy már én érzem magam kínosan és Lili akármennyire empatikus és elfogadó ez már több a soknál. Ő az empátia bio modellje, nem zavarja, vagy legalábbis nem mutatja ki, ha nem ő van a középpontban. Az sem, ha épp egy énközpontú ember dirigál neki. Amennyire ellentétek, épp annyire vonzzák egymást. Ha tudják, hogy a másik otthon van, kész szenvedés kivárni, míg találkozhatnak, mert egymásért nyavalyognak. Bármennyire érdekes, az ellentétek tényleg vonzzák egymást. És bármennyire nehéz kimondanom, és akármennyire dühít ők tényleg a legtökéletesebb páros és ők tényleg a másik életének középpontjai.

Roni

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.