Life "MY" style logó

Blog

The TV SHOW tag

2020.02.09. 10:35, Roni
Címkék: Sorozat TAG
Eljött az idő

Nemrég találtam erre Kathrynenál.

Mielőtt elolvasnátok, tudnotok kell, hogy jó részt a tegnap végig nézett Love Alarm fogok írni.

1. MELYIK A KEDVENC SOROZATOD?

Aki már olvasta a Bakancslistám (aki nem annak először ezt ajánlóm), biztosan tudja, hogy élek-halok a sorozatokért. Számát sem tudom, hány sorozatot kezdtem el nézni, és ezeknek általában a feléért oda vagyok. Túl hosszú lenne felsorolni a kedvenceimet. A legnagyobb szerelmeim a Love Alarm és a Monk.

2. KEDVENC SZEREPLŐ?

Nagyon szeretem Sun-Oh-t karakterét (Love Alarm), annyira inponáló, hogy egész életében nem tudott kiszeretni Jojoból, de ez ugyanakkor annyira szomorú, mert Jojo sem, de mégsem jönnek össze újra.

 

3. KEDVENC PÁROS?

Egyértelműen Sun-Oh és Jojo. Igazából belegondolva szinte más nem is lehetne. Az is annyira aranyos, hogy a legnehezebb időkben csak ők voltak egymásnak. 

4. MELYIK AZ A SOROZAT, AMELYIKET NEM SOKAN NÉZIK, DE TE FELFEDEZTED?

Szerintem ilyen nincs, de aki nem ismerte, annak a Love Alarm.

5. MELYIK SOROZATRÓL BESZÉLNEK KÖRÜLÖTTED A LEGTÖBBET AZ EMBEREK?

Egyértelműen a Stranger Things, a barátnőim igazi fanok, minden második nap, talán még keveset is mondtam, Stranger Thingses pólóba jönnek. És mindennap kibeszélik az egy-egy részről gondoltakat.

6. VAN OLYAN SZEREPLŐ, AKI INSPIRÁL? KI AZ?

Vagy Jojo vagy Sun-Oh, ki miért. Az egyikőjük az elutastás ellenére is hitt a szerelemben, a másikuk pedig a töménytelen rossz után annak ellenére, ami gyermekkorában történt vele, még boldog és próbálja élvezni az életet.

7. MELYIK SZEREPLŐVEL TUDSZ A LEGJOBBAN AZONOSULNI?

Ez nagyon nehéz, mindenkit megvert a sors a sorozatban, de engem nem szokott. Vagy csupán nem veszem észre.

8. MELYIK AZ A SOROZAT, AMIT BÁRMIKOR EL TUDSZ KEZDENI NÉZNI?

Ezek után újra le kell írnom? Mint láthatjátok óriási fan vagyok a témában és akit idegest ez annak nem kell elolvasnia a következő 7 kérdést.

9. MELYIK AZ A SOROZAT, AMELYIKTŐL KIRÁZ A HIDEG?

Az összes ID sorozat: Meggyilkolt szépségkirálynők, Szellemekkel suttogó. Az igazság, hogy ezeket túl korán elkezdtem nézni és mostmár rettegek tőlük.

10. MELYIK AZ A SOROZAT, AMIT MÉG CSAK EL SEM KEZDENÉL? MIÉRT?

A Trónok harca. Nekem túl hosszú, ha lenne egy másik életem ezzel kezdeném, de ez az élet már nem elég rá.

11. MIT AKARSZ LEGKÖZELEBB ELKEZDENI?

Legszívesebben az Love Alarm 2. évadát, de ha az nem lesz meg akkor ezek közül válogatok majd: A korona, A spanyol hercegnő, A fehér királyné, A fehér hercegnő, Borgiák, Viktória.

12. MELYIK SZEREPLŐ LENNE A LEGJOBB BARÁTOD? MIÉRT?

Sun-Oh, talán meg is értenénk egymást. Elmondanám miért szaktottak, és akkor én lehetneka cuki barátnője legalább képiesen is.

Kim Si-eun Yook-ji and Song Kang Sun-Oh

13. VAN OLYAN SOROZAT, AMI ESZEDBE JUTTATJA A NYARAT? HA IGEN, MELYIK?

Nincsen, hisz a sorozatok éveket foglalnak magukba. Nem lehet egy évbe folyamatosan nyár - na jó, lehet, de úgy nem az igazi.

14. VAN-E OLYAN SOROZAT, AMIT ABBAHAGYTÁL? MIÉRT?

Muhteşem Yüzyıl: Kösem és a 200 első randi. Nem tudom miért, de már néha azt sem tudom miért kezdtem el őket. Oké tudom, a Muhteşem Yüzyıl: Kösem-rt azért mert törökül akartam tanulni, a másikat pedig mert a tesómmal együtt néztem.

15. JELENLEG MIT NÉZEL?

Betörtem a Netflixre a tesómmal, szóval majd ott keresek valamit.

15+1. MIKOR FEJEZTED BE A LEGUTÓBBIT?

Tegnap éjfél körül, de nem baj az, örülök, hogy láttam.

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.