Life "MY" style logó

Blog

Kínából jön… Koronavírusos?

2020.01.30. 18:53, Roni

Te is rendelsz Kínából? Ki nem? De ha ezt olvasod, téged is érint a téma. Én is rendeltem tizennyolcadika körül. A kiírás szerint március 15-ig meg kellene jönnie. Fertőzött lesz? Fel engedik vinni a repülőre? A posta ki fogja szállítani? Még fertőzni fog?

 

Kezdjük az elejétől!

Én az Aliexpressben bízok, olcsóbb termékek és teljes pénzvisszafizetés. Nagyobb a választék, mint Ebayen és mint említettem olcsóbb. Ha valamilyen készüléket (telefon, tablet) rendelünk a vám esedékes lehet. Egy 12 inches (30,48 centis) elektronikus jegyzettömböt is rendeltünk, de a vámosok kedvesek voltak. Megúsztuk csupán pár ezer forinttal, habár akár 20000 forintot is kérhettek volna. Én kertész lélek is vagyok, ezért rendeltünk maracuja, sárkánygyümölcs, gránátalma, pomelo, füge, élőkővirág, fokhagyma, kaktusz, kővirág és még sorolhatnám milyen magokat hozattunk. Kb. olyan 3000 mag van a fiókomban, mert télen nem lehet elültetni, de hisz nyáron rendeltük. A hátránya az idő. A mai világban nem lehet, nem tudsz előre tervezni. Nem tudod megmondani, hogy lesz e időd és kedved kertészkedni. És mi van a csúszással? A negyven nap helyett hatvan, ahelyett nyolcvan, meddig várjunk? Teljes mértékben attól függ mennyire fontos. Ha lehetne, nem várnék a mostani rendelésemre, de tok és fólia nélkül nem használom a telefonom.

Tippek a termék kiválasztásához

Ha nem sürgős, érdemes a Free Shipping opciót választani. Ezt tapasztalatból tudom, mert néha a szállítás több, mint maga a termék. A free shippinges termékek árában benne van a szállítás, így végsősoron pénzt takarítasz meg. De az idő pénz! A keresés opciói alatt pedig van az Ár szerint növekvő rendezés ezt érdemes bepipálni. Előtte mindenképpen nézzünk szét a magyar piacon.

 

A repterek nem engedik felszállni az esetlegesen fertőzött termékeket sem. A baktériumok az utazás hatására a felengedett fertőzött tárgyakon is a legnagyobb eséllyel megszűnnek.

 

Amit ne rendeljünk Kínából

  • szájmaszk
  • gumikesztyű
  • ételek
  • italok
  • egészségügyi felszerelések, gyógyszerekkodási
  • tisztálkodási szerek

Ezek a megmaradt baktériumok miatt a fertőzés veszélyét duplájára is növelhetik.

Semmiképpen ne rendeljetek olyan termékeket, amelyekeket szátok közelében használtok. Ha seb van rajtatok ilyen termékeket ne használjatok a(z el)fertőz(őd)és miatt. A bőrötökhöz pedig alapos fertőtlenítés után érinthetitek

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!