Life "MY" style logó

Blog

Álláspont

2020.01.27. 14:44, Roni
Címkék: Álláspont
Autó
Környeztvédőnek mondod magad? Kocsival jársz? Igen?! Azt mondod környezetvédő vagy? A legnagyobb bűn autóval járni a hétköznapokban. Nem lépsz egyet sem, hogy eljuss valahova. Jah, bocs, a wc a konyha és a gép között igen. Nyáron nem éled túl légkondi nélkül, télen fűtés nélkül. Ha minden osztályteremben van klíma, akkor sem kell használni. Fontos nektek a divat, és fittyet hányva a pénzre és a környezetre megveszitek a legújabb göncöket. És mi van a telefonokkal? Mindig a legújabb kell és napi 8 órán át nyomod.
 
Belém szerencsére belémnevelték, hogyan lehet embertársainkat, a Földet, és az állatokat védve élni. Hogyan lehet boldogan együtt élni a Föld igényeivel. Az Anya megtagadja a segítséget haldokló gyermekétől? Persze, hogy nem. A gyermek megtagadja Anyjától a szeretetet? Nem! Ha haldokol segít rajta vagy legaláb meglátogatja? Persze. Akkor mi, hogy tagadhatnánk meg a Földtől a szeretetet és a segítséget. Úgyis mi húzzuk a rövidebbet.
 
Belegondoltál már abba, hogy az autóval mennyire szennyezed a környezetet?

 

Csak egyszer, könyörgöm egyszer, tavasszal, jó időben próbáld ki, hogy biciklizel, hogy gyalogolsz. Felemelő érzés lesz kiszabadulni a hétköznapokból, érezni a friss fuvalatokat. Azt amit a kocsisok soha nem éreznek. A természet lágyölén egyetlen egy nap kipróbálod és beleszeretsz.

Nézz magadba!

Hányszor mentél kocsival, pedig nem lett volna muszáj sőt meglett volna az esélyed mást választani? Miért? Miért nem használtad ki az alkalmat? Értem, szóval nem volt kedved? Hideg volt? Nah és?! Én 2 éve télen-nyáron biciklivel járok, gyalog, ha fagyos a föld. Nézz rám, ha én kibírom, akkor te is! 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!