Life "MY" style logó

Blog

Álláspont

2020.01.27. 14:44, Roni
Címkék: Álláspont
Autó
Környeztvédőnek mondod magad? Kocsival jársz? Igen?! Azt mondod környezetvédő vagy? A legnagyobb bűn autóval járni a hétköznapokban. Nem lépsz egyet sem, hogy eljuss valahova. Jah, bocs, a wc a konyha és a gép között igen. Nyáron nem éled túl légkondi nélkül, télen fűtés nélkül. Ha minden osztályteremben van klíma, akkor sem kell használni. Fontos nektek a divat, és fittyet hányva a pénzre és a környezetre megveszitek a legújabb göncöket. És mi van a telefonokkal? Mindig a legújabb kell és napi 8 órán át nyomod.
 
Belém szerencsére belémnevelték, hogyan lehet embertársainkat, a Földet, és az állatokat védve élni. Hogyan lehet boldogan együtt élni a Föld igényeivel. Az Anya megtagadja a segítséget haldokló gyermekétől? Persze, hogy nem. A gyermek megtagadja Anyjától a szeretetet? Nem! Ha haldokol segít rajta vagy legaláb meglátogatja? Persze. Akkor mi, hogy tagadhatnánk meg a Földtől a szeretetet és a segítséget. Úgyis mi húzzuk a rövidebbet.
 
Belegondoltál már abba, hogy az autóval mennyire szennyezed a környezetet?

 

Csak egyszer, könyörgöm egyszer, tavasszal, jó időben próbáld ki, hogy biciklizel, hogy gyalogolsz. Felemelő érzés lesz kiszabadulni a hétköznapokból, érezni a friss fuvalatokat. Azt amit a kocsisok soha nem éreznek. A természet lágyölén egyetlen egy nap kipróbálod és beleszeretsz.

Nézz magadba!

Hányszor mentél kocsival, pedig nem lett volna muszáj sőt meglett volna az esélyed mást választani? Miért? Miért nem használtad ki az alkalmat? Értem, szóval nem volt kedved? Hideg volt? Nah és?! Én 2 éve télen-nyáron biciklivel járok, gyalog, ha fagyos a föld. Nézz rám, ha én kibírom, akkor te is! 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.