Life "MY" style logó

Blog

Kérdezz-Felelek bloggerekkel

2020.01.22. 17:01, Roni
Címkék: TAG
Sajnos ebben a hónapban úgy érzem túlvállaltam magam, rengeteget tanultam, emellett a maradék szabadidőmben
mentem mindenhova, történtek dolgok, szóval nem unatkoztam. Elhoztam Amy blogger kérdezz-felelek kérdéssorát.
 
 
AMIT TUDNI KELL ERRŐL A MEGMOZDULÁSRÓL:
» Mivel meg kell jelölni benne pár embert, akire kíváncsi vagy, minimum 3 kérdésre kell válaszolni.
» A kérdések megválaszolására nincs időkorlát.
» Akármit lehet kérdezni, az a lényeg, hogy akit megjelölsz, tudjon válaszolni.
» Legalább két bloggert tudj megjelölni benne.
» Nem érdekes, ki hol ír (lsd.: gp, blogspot, blog, flaunt, etc.), a lényeg az, hogy legyen a közösség újra aktív, mégha csak egy kis ideig.
» Akkor is megjelölhetsz benne valakit, ha beauty-, gasztro-, könyves blogger. Biztos lehet a témájukban írni három kérdést.
A KÉRDÉSEK:
 
1. Milyen hangszeren szeretnél játszani legjobban?
 
Szeretnék hárfázni, de sajnos a lakhelyemen nincs ilyen tanár, így nem tanulhattam. Még kiskoromban ragadt magával a hangja. Azóta pedig néha rákeresek hátha
 
2. Van valaki, akivel a netes világban szeretnél találkozni, és beszélgetni vele?
 
Nekem van egy barátnőm, akivel már csak távkapcsoloton és interneten beszélhetek vele, mert 2 éve ő is elhagyott. Igaz találkoztam vele pár hónapja, de régen elválaszthatatlanok voltunk és mindenhova együtt mentünk. Talán a viszonyunk is megromlott, de én kiszeretnék tartani mellette, és szeretnék újra a legjobb barátnője lenni.
 
3. Mit gondolsz az influencerkedésről?
 
Régen vonzott a téma, de semmi ilyesmihez nem akartam az arcomat adni. Féltem, hogy valaki felismer, rám köszön, megsértődik a gondolataimtól. Névtelenül azt is vállaltam volna, kaptam mikrofont és kamerát, de nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik. A vágóprogram mechanikáját én a kisgyermek agyammal még nem értettem.
 
4. Milyen gyerekműsorok határozták meg a gyermekkorodat?
 
My Little Pony, Bibi és Tina. Én későn kezdtem a mesét olyan 4 évesen addig nem nagyon érdekelt. Tévé tévé, menjen, ami megy. De onnontól nem volt megállás 7 éves koromig bepótoltam.
 
5. Mi volt a gyerekkori álmod (család, karrier, otthon, stb)?
 
Szőke lány-fiú iker, szerető férj, luxusvilla 3 medencével, királynő. Persze a férjem nem király, csak én vagyok királynő. A luxusvillából is több lenne: egy a tengerparton, egy meg maga a palotám. Ezer szolgával, hatalmas puha ággyal, angol reggelivel. És mivel hercegnő vagyok, dolgoznom se kell, hanem egész nap henyélek. Vagy furikázom a fakate Mustangommal.
 
6. Kik azok, akikre felnézel, és miért?
 
Volt egy könyvem, Legendás nők. Benne volt Helen Keller, a süket-vak író és aktivista. Megmutatta, hogy a legrosszabb helyről felállva magasabbat érhetünk el, mintha normálisnak születtünk volna. HA JÓL TUDOM kiskorában megvakult, soha nem tudott beszélni. Már felnőtt nőként tanult meg azzal, hogy rátette a kezét a beszélő szájára, éerezte a mozgását és megpróbálta utánozni. Később megtanult írni.
 
7. Mi az a lehetőség, amin gondolkoztál korábban, de mostanra már bánod, hogy nem valósítottad meg?
 
Hogy nem kezdtem semmit ez első  tizenvalahány évemmel. Most már plussz tizenvalahány évig fogom megvalósítani az álmaimat, mert nem kezdtem el.
 
8. Mi az a hobbid, amiről eddig még soha nem meséltél?
 
Ez a blog. Nem akarom, hogy olyanok megtalálják akik benne lehetnek. Úgy szeretném, ha valaki ajánlaná nekem (úgy hogy nem tudja én írom), hogy milyen jó ez az oldal.
 
9. Ha bármit megváltoztatnál a múltadban, mi lenne az? Ha nem, miért nem?
 
A múltat nem lehet megváltoztatni, csak tanulni belőle /ezek szerint nem láttátok az Alice Tükörországbant/. Valamiért úgy döntöttem ahogy és ez az élet, nem lehet tudni jó lesz e ha megörekszünk. Lesz e élet a túlvilágon, vagy csak egyszer élünk e ? Nem tudjuk. Fáj a halál? Nem tért vissza senki csak Jézus, de ő nem mondta el.
 

 

Aki érezd magában affinitást, szintén vigye magával a kérdéseket, de mindenképpen írjon nekem, hogy el tudjam olvasni!

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Menü
Szia, kedves jövőbeli olvasóm!
Nincs több kamu téma, gyerekes vagy régimódi, felesleges vagy kötelező, csak egy lány feljegyzéseit az életről.
 
Chat
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
To-do

 To Do

Április

Bejegyzés-ötletek 

Alkalmazás-ajánlók 

Szerkesztő: Roni
Design: Bloggers
Források: Nikkii
Nyitás: xx

Fekete fehér lányFekete fehér lány rajzFekete fehér lány rajz

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!